Annons:
Etikettkritik-lätt
Läst 818 ggr
Martin
5/7/07, 10:24 PM

Varg på Skansen

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Fotograferade sommaren 2006.

mvh Martin

Annons:
Martin
5/7/07, 10:25 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

Skansen, sommaren 2006.

mvh Martin

KarolinaNowak
5/7/07, 10:49 PM
#2

#0 Underbar bild, och jag måste berömma dig för att du lyckats fånga den "vilda" känslan. Det ända som störde mig var de överexponerade partierna. 

#1 Gillar den ovanliga vinkeln, uppifrån. Vargen ser ut att smyga sig på någonting, vilket gör bilden ännu bättre. Tråkigt bara att bilden blev suddig och att du inte fick med hela vargen i bild, annars en kanon bild!

Varma Hälsningar
Karolina - Caballos De Karo

MikaelaFoto
5/7/07, 10:53 PM
#3

#0 Jättefin bild! Som Karolina sa, har du lyckats fånga en riktigt "vild" känsla på bilden. Lite mer skärpa vore dock en förbättring. Annars jättebra!

Martin
5/7/07, 11:27 PM
#4

I #0 ville jag få känslan av en Alfahane som tittar ut över flocken, solen är på väg ned och det är strax dags att börja nattens jakt…

Båda bilderna är tagna vid matrundan på Skansen, dvs mycket folk runtom. Jag har en Canon Powershot S3IS kompaktkamera, med vinkelbara lcd-skärm, så #1 håller jag faktiskt snett upp framför mig på raka armar, över två rader med människor och använder nästan maxzoom. Det är ingen ursäkt, men en förklaring till att jag missade skärpan :o)

Gillar dock den bilden också mycket, just för att det är den smygande känslan och man inte har någon kontakt alls med djuret. I vissa situationer tycker jag att ögonkontakt med djuret kan förstärka fotot, men ofta blir det faktiskt "mer vilda" foto om det inte är ögonkontakt…

mvh Martin

Upp till toppen
Annons: