03. Djurfoto iFokus

Medarbetare Moalinn

2011-10-26 00:19 #0 av: Moalinn

Det är jag som är Moalinn och har funnits som medarbetare här på Djurfoto.ifokus sedan den 1 juli. Att jobba med fotografering är det mina drömmar handlar om, även om det handlar om att starta eget eller jobba för något annat företag spelar ingen roll.

Hur gammal är du? Berätta lite kort om dig själv.
Moalinn är mitt namn och jag föddes en ganska höstig dag 1995, i nuläget 16 år.

Börjat första året på gymnasiet, Plusgymnasiet i Uddevalla där jag går Reklam & Webb. Jag bor på det bästa stället i vårt avlånga land, det vill säga Västra Götaland, 6 mil norr om Göteborg befinner jag mig i en liten stuga med 3 katter och 1 kanin. Framtidsdrömmarna för mig flyger åt att antingen starta eget med fotograferingen eller hålla på med fotograferingen på annat sätt, för det är det jag vill göra även om det kan vara väldigt svårt om man inte hittar rätt.

 Måste passa på att säga att jag har delat hela mitt liv med 4 äldre systrar, fast jag har bara en helsyster dom andra har bara samma mamma. Den äldsta föddes 1977, och den yngsta 1988, och sen kom jag 1995.
Jag, med nyfärgat hår och vackraste minen i världen *host*!

Vad har du för fotoutrustning?
I min kameraväska ligger det:
En Nikon D7000

Ett nikkor 18-105mm
Ett Nikkor 70-300mm
Två motljusskydd

Tre minneskort, två 8gb och ett 4gb

Ett extrabatteri

och en putsduk.

Utanför kameraväskan har jag ett stativ och ett litet ljustält

Hur länge har du varit medarbetare på djurfoto?
Jag har varit medarbetare sedan den första juli 2011 och ångrar inte att jag började hjälpa till.

Vad är dina övriga intressen?
Utöver fotograferingen, som är mitt största intresse, så är det djur som är ett väldigt stort intresse. Hästar är nog det som står närmast hjärtat men jag rider inte speciellt ofta längre men ska försöka ta mig till stallet där jag har en medryttarhäst (det är bara dom jobbiga backarna till stallet som måste cyklas uppför först). Djur i allmänhet, gillar egentligen alla djur och där räknar vi bort insekter som är något bland det värsta som finns.

Sen har jag även ett väldigt stort intresse för att skriva dikter, dagligen skriver jag dikter även om det handlar om mig själv eller bara för att skriva. Mina dikter går att hitta lite överallt, så som inne på Skrivlust.ifokus, Facebook och på min Dayviews! :)


Min kanin, en dvärgvädur, Hagalund´s Frosen Teardrop.

Har du något husdjur? Om inte vad skulle du vilja ha?
Jag har 3 katter och 1 kanin som jag nämnde tidigare. Även om jag har djur så vill jag självklart ha mer, jag vill ha en chinchilla, en liten hund och fler katter.

Även jag har haft djur hela mitt liv, katter, hundar, hästar, kaniner, marsvin, sköldpaddor, ödlor, ormar, chinchillor, hönor, fiskar .. you name it, allt verkligen! Vill veta något som inte besökte vårt gamla hus på den tiden (ja.. till och med hästen tog sig in i hallen!). Det har alltid varit ”små barn” hemma hos mamma, och när man är sådär 7 år eller något så älskar man ju djur så fick min första kanin när jag var 8 tror jag, en stor New Zeeland Red, fin var han!Hur länge har du hållt på med fotografering?
Fotografering är något jag egentligen har hållit på med så länge jag minns. Började för kanske 5-6 år sedan då jag använde min mobilkamera, sen fick jag en analog kompaktkamera som jag gjorde slut 3 rullar på några minuter och senare fick jag en digital kompaktkamera för jag var så duktig och tjänade ihop det från jultidningarna! Sanningen var väl att jag hade en filmkamera därifrån också, men den behöver vi inte nämna. 2009 köpte jag min första systemkamera och efter det så har intresset växt och blivit riktigt stort!


En bild från första gången jag fotograferade dressyr.

Fler bilder från mig:
http://photowithlove.weebly.com
http://dayviews.com/photowithloveNu när ni vet vem som är sajtvärd och medarbetare så tveka inte att ta kontakt med någon av oss om ni har förslag eller frågor runt innehållet på Djurfoto.Ifokus.se.

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl
2011-10-30 10:32 #1 av: Mari

Verkligen kul att få lära känna dig lite mer :-)

Vad tycker du om gymnasielinjen du går på? Vad får man lära sig där?

Anmäl
2011-10-30 11:17 #2 av: Moalinn

Linjen är riktigt bra faktiskt! Vad man får lära sig va en bra fråga :p

Men det vi gör är att hålla på med film och foto (nu i ettan är det halva klassen film och andra halva klassen foto ), vi i "filmteamet" ska göra ett tvprogram av något slag. Vi fotograferar och filmar även musikelevernas konserter, jätteroligt är det! MEn vi har även digitaltskapande där vi oftast sitter och gör olika saker i olika Adobe program, estetiskkommunikation har vi också där det är mycket att måla på papper och sånt. Och sen medier, samhälle och kommunikation där vi får lära oss hur man når ut i samhället genom media, typ så iallafall.

Det är verkligen en rolig linje, om man gillar det mesta som har med media och göra. VI kommer även gå in lite på koder och sånt när det gäller hemsidor. så har verkligen 3 roliga år framför mig! :D

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.