09. Månadens Bild

Månadens bild April

2012-05-14 21:00 #0 av: Martin

Av många mycket bra tävlingsbidrag föll jag till slut för denna bilden, ormarna som kommer ut ur vintergömman. En bild som accoscierar till vår och passar bra med april för mig, dessutom en bra bild på ett lite ovanligt motiv.

I tävingen Månadens Bild vann Victoria (mcvilse) med en serie bilder på snokar som kommer ut ur vinteridéet fått ett gäng bra bilder på något som är ganska ovanligt motiv åtminstonde på den här sajten. På vinnarbilden (se nedan) har hon fångat tre snokar som tittar upp ur vinterhålan och fått med dem "yrvakna med grus i ögonen". Ett lagom skärpedjup där inte alla kommer i fokus och hon har också gått ner på marknivå istället för att ta "rakt uppifrån" vilket ger ett mer "ormperspektiv".

Vi gratulerar mcvilse till segern i månadens bild för April och tackar alla för alla de fina bidrag som kommit in. Det var riktigt svårt att välja! Det är knappt en vecka kvar att skicka in bidragen för maj, så ni som vill vara med: Skynda skynda!

För att läsa mer om tävlingen, läs här.

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2012-05-14 23:18 #1 av: mcvilse

Tack! Så glad jag blir för berömmet :o)

Anmäl
2012-05-15 06:24 #2 av: OlleA

Grattis Victoria! Riktigt trevligt motiv du har snokat reda på. Glad

Olle

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.