09. Månadens Bild

Månadens bild September

2012-10-03 07:27 #0 av: Martin

Månadens bild är alltid lika svårt och även om man kanske skulle tro att man alltid hittar de bästa bilderna bland de som vill ha hård kritik så är det sällan så. I hård konkurrens denna månaden har jag valt en bild från M-kritiktrådarna och det är medlemmen CarolinePetterson som i vanlig ordning skämmer bort oss med fina bilder.

Caroline har postat ett flertal bilder med jakt/hundar som tema och lite den känslan får jag av månadens bild den här månaden:

Jag tycker att Caroline har lyckats fånga tre labbar som på ett utmärkt sätt visar samspelet med människan och med just hundar förknippar jag dem starkt som lagspelare ihop med människan. Caroline har även lyckats bra med exponeringen i en bild som är svårexponerad, svarta hundar och en ljus bakgrund (främst till höger om högra hunden) utan att få den utfrätt. Mycket bra jobbat och grattis till månadens bild!

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2012-10-06 20:11 #1 av: CarolinePettersson

Oj! Vad roligt, kul att få synas lite.

Anmäl
2012-10-06 21:35 #2 av: tove.mcgrath

Väldigt fin bild :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.