03. Kritik - Medel

(M) Padda

2013-08-16 15:12 #0 av: LinaK

Igår fann jag denna parvel under våran robotgräsklippare som hade gått ut för kanten och stannat. Så han levde en aning farligt denna typ.

Vad tycker ni om dessa två bilder? (klicka gärna upp dem i större storlek)

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2013-08-16 15:12 #1 av: LinaK

Från en annan vinkel

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2013-08-16 15:35 #2 av: OlleA

Fina bilder med bra skärpa på paddan mot en "mjuk" bakgrund. Jag gillar särskilt den första bilden, där man ser hela paddan. Stenen framför stör en aning, men risken är väl att paddan inte hade suttit kvar om du hade petat bort den.

Olle

Anmäl
2013-08-17 00:50 #3 av: Kaiia

Jag föredrar tvärt emot #2 den andra bilden. Där tycker jag paddan har ett annat uttryck . Dessutom bjuder gräset i förgrunden in i bilden, och stocken ligger i en fin vinkel.

I #0 ligger stocken lodrätt, vilket jag i allmänhet inte gillar i en bild om man inte gör en grej av det. Stenen framför paddan stör också, och jag tycker bilden känns rätt grå och tråkig. Grässtråna som sticker fram till vänster stör också lite, då dom inte får nåt gensvar i resten av bilden.

#1 är däremot som sagt riktigt bra tycker jag ^^

Sajtvärd på Lajv och medarbetare på Ätstörningar :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.