13. Djurfoto iFokus

Regeländring för kritiktrådarna!

2014-11-11 21:55 #0 av: Mari

Hej medlemmar!

Nu har vi bakom sajten lagt till en ny punkt bland sidans regler som handlar om kritiktrådar för bilder. Det är inte tillåtet att lägga upp bilderna som ett bildspel om man vill ha kritik på dem.

Varför? 

Jo dels för att vi anser att bildspelet inte ger bilderna rättvisa, de blir mindre, visas för snabbt (visst, det går att stoppa och bläddra själv) och det går inte att förstora upp dem om man vill kolla detaljer. Det blir lätt att man inte kollar bilderna lika noggrant. 

Ni får självklart väldigt gärna fortsätta att använda er av bildspelen här inne på sidan men då i allmänna trådar där ni visar upp era bilder, bildspelen är ett nytt mycket trevligt inslag här på iFokus. 

Ni har väl inte glömt av reglerna för kritiktrådarna? Här nedan kan ni läsa dem och klickar ni här så kommer ni till alla regler för djurfoto.iFokus

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Kritiktrådar

När du postar en tråd med bilder för kritik vill vi att ni följer dessa enkla regler:

  1. Skriv redan i rubriken vad för sorts svårighetsgrad du är ute efter gällande bedömning av dina bilder. Exempel:
    Vid Lätt:  "(L)Kritik - Hund"
    Vid Medel: "(M)Kritik - Hund"
    Vid Hård: "(H)Kritik - Hund"

  2. Max 3st bilder i samma tråd och endast en bild i varje inlägg.  OBS! Inga bildspel i kritiktrådarna. 

  3. Bilderna måste vara infogade i inläggen, ej inklistrade/kopierade eller på annat sätt ej uppladdade via ifokus. Använd gärna knappen "Visa bild direkt i inlägget" som nu fungerar för även ickebetalande medlemmar.

Övrigt att tänka på när det gäller kritiktrådar är att det ofta kan ta ett tag innan någon kommenterar, putta därför ej upp din tråd med för korta mellanrum - vänta minst 3 dagar! Och du vet väl att om du själv kommenterar andras bilder får du oftast flera kommentarer på de bilder du själv laddar upp.

Har ni frågor så ställ dem gärna här i denna tråd
Ha det gott alla medlemmar! 

Anmäl
2014-11-27 22:07 #1 av: Mari

Puffar upp! Glöm inte den nya regeln om att bildspel inte ska användas vid kritik av bilder!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.