03. Kritik - Medel

(M) Fiskgjuse

2015-07-04 00:51 #0 av: Martin

Alternerade mellan ett par olika inställningar beroende på om det var flygande fågel eller stillasittande motiv jag fotograferade. Stod i ett fågeltorn vid Krankesjön.

Tyvärr kom fiskgjusen och överraskade mig med fel inställningar och jag hann inte ändra. Middagen var redan fixad också. Tack vare raw-formatet som jag använder så blev det i alla fall en dokumentationsbild att visa...

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2015-07-04 10:19 #1 av: OlleA

Grattis till en fin upplevelse! Jag tycker att bilden blev helt okej, även om det alltid är snopet när oväntade motiv dyker upp och man inte är riktigt rätt laddad.

Olle

Anmäl
2015-07-05 09:19 #2 av: Martin

Att bilden blev ok kan vi tacka Raw-formatet och Lightroom för :)

Men tack! Såg den dagen innan också men i direkt motljus så då blev det inga foton och såvitt jag såg det ingen fisk heller.

I fredags fiskade den rätt mycket utom räckhåll för kameran men där jag kunde se den bra i en kikare. Sen blev jag av med den och jag vet inte om den var i annan damm, men förmodligen hade jag boet i skogen bakom mig för den kom flygande från "fel" håll nästan rakt över mig.

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.