03. Kritik - Medel

(M) Ung råget

2018-06-02 16:14 #0 av: OlleA

Den här unga rågeten var framme på min matplats i morse. Säkert var hon ute efter en av vattenspannarna jag har ställt ut nu när det är så varmt.

Anmäl
2018-06-02 16:41 #1 av: Granja Del Toro

Kär

Stjärnor Host Of Stjärnor

BlommaArabiska Fullblod | EkologisktBlomma

Anmäl
2018-06-02 17:31 #2 av: Carmarino

Ja, de behöver vatten de också. Har funderat på att sätta ut vatten på balkongen till bin och getingar, men jag vet inte vad mina nuvarande katter tycker om det. Senast jag gjorde det så hade jag katter som inte brydde sig särskilt mycket. Vill ju inte riskera att katterna blir stuckna.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2018-06-02 19:01 #3 av: OlleA

Du kan ju testa. Börjar katterna jaga getingarna (eller tvärtom), eller om katterna skulle få för sig att dricka bland dem, får du ta bort vattnet. Bryr de sig inte, får vattenskålarna vara kvar. Har du koll i början, går det nog att avbryta i tid om det inte skulle fungera.

Olle

Anmäl
2018-06-02 19:08 #4 av: Carmarino

Brukar lägga i en sockerbit till getingarna, och jag tror inte katterna gillar sockervatten. Är väl mest rädd att de ska jaga getingarna och få för sig att äta dem. Blir de stuckna i munnen så kan det bli allvarligt rätt snabbt.

De är rätt glada för att jaga småkryp när de flyger in från balkongen, men nu kanske det är för varmt för att de ska orka. Skämtar

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.