03. Kritik - Medel

(M) Hundvalp

2019-05-17 16:47 #0 av: monstermash

Den här sötnosen fick mig att äntligen damma av kameran och ta lite bilder, för första gången på flera år. Det märks att det var länge sedan jag hade en kamera i handen. :) 

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2019-05-17 16:52 #1 av: monstermash

 :)

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2019-05-17 18:52 #2 av: OlleA

Oj, vilken sötnos! Ett riktigt litet charmtroll.

Ska man kritisera bilderna lite, kan beskärningen bli lite bättre nästa gång. På första bilden kunde det gärna ha varit lite mer utrymme ovanför huvudet, och kanske kunde den beskäras lite till höger (och kanske liiite till vänster) så att huvudet och frambenen kom mer i fokus. På andra bilden hade det varit bra med lite mer utrymme både till vänster och höger, så att hela svansen kom med och det blev lite mer luft framför nosen. Bildkomposition är inte det lättaste, men man lär sig allteftersom. Glad

Olle

Anmäl
2019-05-17 20:36 #3 av: monstermash

Tack! Ja, du har helt rätt Glad Jag brukade fotografera mycket förr och sålde några bilder, men det är många år sedan och jag har förträngt nästan allt. Vi får se om fotointresset har vaknat nu när kameran är framme igen. Glad

Jag skapade en bildtråd inne på Hundar med fler bilder på henne om någon är nyfiken - mest mobilbilder än så länge dock. 

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2019-05-18 16:07 #4 av: Carmarino

Håller med Olle, vilken sötnos! Kär

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.